Tesar – Zidar – Armirač m/ž
13/05/2020
Vozač kamiona m/ž
20/05/2020
Prikaži sve

Radnik na postavljanju telefonskih kablova m/ž

Posao u Njemačkoj – za potrebe klijenta tražimo odgovorne i motivirane osobe za rad na poziciji: Radnik na postavljanju telefonskih kablova m/ž

Za našeg vrlo uspješnog poslovnog partnera iz Njemačke,  tražimo više osoba za rad na poziciji: Radnik na postavljanju telefonskih kablova m/ž

Opis posla:
Ukopavanje i postavljanje telekomunikacijskih kablova, fizički rad na otvorenom

Uvjeti:
Iskustvo na istim ili sličnim poslovima
Državljanstvo EU ili ubrzo termin za vizu
Znanje njemačkog jezika na A1-A2 razini

Što nudimo:
Ugovor o radu s njemačkim poslodavcem
Stalni radni odnos
Mjesečna primanja 2800 € (primanja u skladu s kvalifikacijama i radnim iskustvom)

Mjesto rada:
Baden-Württemberg

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Radnik na postavljanju telefonskih kablova m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka