Radnik na postavljanju telefonskih kablova m/ž
20/05/2020
Monter prozora i vrata m/ž
20/06/2020
Prikaži sve

Vozač kamiona m/ž

Posao u Njemačkoj – za potrebe klijenta tražimo odgovorne i motivirane osobe za rad na poziciji: Vozač kamiona m/ž

Za našeg vrlo uspješnog poslovnog partnera iz Njemačke, tražimo više osoba za rad na poziciji: Vozač kamiona m/ž

Opis posla:
Vozač kamiona – prijevoz koaksijalnih kablova

Uvjeti:
Vozačka dozvola kategorije C, C1, C1E, CE, L, T
Državljanstvo EU
Znanje njemačkog jezika na A1-A2 razini

Što nudimo:
Ugovor o radu s njemačkim poslodavcem
Stalni radni odnos
Mjesečna primanja od 3300€

Mjesto rada:
Baden-Württemberg

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Vozač kamiona m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka