Vozač autobusa m/ž
14/05/2019
Automehaničar m/ž
29/05/2019
Prikaži sve

Vozač kamiona m/ž

Za potrebe nizozemskog klijenta tražimo više odgovornih osoba za rad na poziciji: Vozač/ica kamiona CE kategorije

Opis posla:
Upravljanje kamionom kategorije CE, prijevoz pića (uglavnom pive), željeza, namještaja. Nizozemska, Njemačka, Francuska, Benelux

Uvjeti:
Srednja stručna sprema, cod 95, EU papiri, minimalno 2 godine iskustva, znanje engleskog ili njemačkog jezika

Vrsta zaposlenja:
Na određeno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja

Početak rada: odmah

Mjesto rada: Nizozemska, Eindhoven

Što nudimo:

Kamioni su većinom novi,  većina njih je DAF XF, Renault T.

Tjedna zarada 550-800€ netto / 2300-3300€ neto mjesečno

 

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Vozač/ica kamiona CE kategorije prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka