KUHAR/ICA – SOUS CHEF/ICA
30/04/2021
KONOBAR M/Ž
10/06/2021
Prikaži sve

KUHAR/ICA

KUHAR m/ž

Mjesto rada: Grad Hvar

Početak rada: 01.06.2021.

Vrsta zaposlenja: na određeno, sezonski posao

Radno vrijeme: puno radno vrijeme (rad u smjenama)

Smještaj: Zajednički Radno iskustvo: 3 godine

Razina obrazovanja: Srednja škola

Opis posla: – Preuzimanje, kontrola, obrada I skladištenje namirnica – Pripremanje hrane u skladu s ponudom – Poštivanje sanitarnih I sigurnosnih standarda I procedura u gastronomiji – Odgovaranje za kvalitetu I kontrolu namirnica – Odgovaranje za adekvatnu komunikaciju I koordinaciju sa ostalim osobljem – Sposobnost organizacieje rad I upravljanja ljudima s naglaskom na vlastitu odgovornost

Uvjeti: – Najmanje SSS smjer kuharstvo – Najmanje 3 godine radno iskustva na traženim poslovima – Poznavanje internacionalne I mediteranske kuhinje – Poznavanje novih trendova u pripremi jela – Kreativnost u smišljanju novih jela – Samostalnost u radu – Komunikativnost, timski rad, kreativnost, odgovornost, pouzdanost

Nudimo: – Rad u profesionalno opremljenom okruženju – Iskustvo rada u luksuznom zdanju – Ugodnu radnu atmosferu – Rad u smjeni – Osiguran smještaj – Topli obrok – Radnu odjeću – Stimulativna primanja

Ako ispunjavate gore navedene uvjete, pošaljite nam svoj životopis  putem linka za prijavu.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama.


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka