Fizioterapeut m/ž
08/05/2020
Radnik na postavljanju telefonskih kablova m/ž
20/05/2020
Prikaži sve

Tesar – Zidar – Armirač m/ž

Posao u Njemačkoj – Nürnberg – za potrebe klijenta tražimo više  odgovornih i motiviranih osoba za rad na poziciji: Tesar – Zidar – Armirač m/ž

Za našeg vrlo uspješnog poslovnog partnera iz Njemačke, aktivnog u domeni izvođenja zidarskih radova, betonskih radova, radova na suhoj gradnji, tražimo osobe  za rad na poziciji Tesar – Zidar – Armirač  m/ž

Opis posla:
opći tesarski- zidarski-armirački  radovi, montaža i demontaža klasičnog  drvenog šalunga ili sustave oplate, samostalno izvođenje radova na visokogradnji, šalovanje metalnim oplatama Peri i Doka

Uvjeti:
Srednja stručna sprema
Državljanstvo EU
Znanje njemačkog jezika nije uvjet

Što nudimo:
Ugovor o radu s njemačkim poslodavcem
Besplatni smještaj i prijevoz
Satnica ovisi o znanju i kvalifikacijam (od 10-13,00€ netto)

Mjesto rada: Nürnberg

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi navedena pozicija prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka