Prodavačica m/ž
08/05/2020
Tesar – Zidar – Armirač m/ž
13/05/2020
Prikaži sve

Fizioterapeut m/ž

Posao u Njemačkoj – Fizioterapeut m/ž 

Za našeg renomiranog klijenta iz Leipziga tražimo osobe za radno mjesto Fizioterapeut m/ž.  Volite svoj poziv te želite aktivno učiti o novim tehnologijama i terapeutskim metodama?

Od Vas očekujemo:

Minimalno završenu srednju medicinsku školu smjer Fizioterapeutski tehničar

Odrađen pripravnički staž i položen stručni ispit

Radno iskustvo

Znanje njemačkog jezika B1

EU dokumenti

Šta možete očekivati od budućeg poslodavca?

Plaćen kompletan proces nostirfikacije diplome (Anerkennung) od strane poslodavca

Plaća 2500€

Osiguran smještaj

Napredovanje u karijeri

Siguran posao

Mjesto rada: Leipzig

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Fizioterapeut m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka