Majstor m/ž
08/05/2020
Fizioterapeut m/ž
08/05/2020
Prikaži sve

Prodavačica m/ž

Posao u Njemačkoj – za potrebe klijenta tražimo odgovornu i motiviranu osobu za rad na poziciji: Prodavač m/ž

Za našeg vrlo poznatog i uspješnog klijenta tražimo osobe za rad na poziciji Prodavač m/ž.  Prijavite se i postanite dio uspješnog tima u lancu poznatih mesnica u Njemačkoj

Opis posla:
Pakiranje proizvoda, usluživanje kupaca i naplata proizvoda

Uvjeti:
Srednja stručna sprema

Državljanstvo EU ili ubrzo termin za vizu

Komunikacijsko znanje njemačkog jezika (A2-B1)

Radno iskustvo u prehrambenoj industriji

Ljubaznost u komunikaciji i odnosu prema kupcima, urednost, odgovornost i spremnost na timski rad

Što nudimo:
Ugovor o radu s njemačkim poslodavcem
Stalni radni odnos
Mjesečna primanja 2030 €
Rad u dinamičnom okruženju
Osiguran smještaj od strane poslodavca

Mjesto rada: Eisenach

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Prodavač m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka