Vozač kamiona m/ž
20/05/2020
Maler m/ž
20/06/2020
Prikaži sve

Monter prozora i vrata m/ž

Za potrebe njemačkog klijenta tražimo više osoba za rad na poziciji: Monter prozora i vrata m/ž

Opis posla:

Montaža i demontaža prozora, vanjsih i unutarnjih vrata, okvira vrata u stambenim zgrada. Polaganje i montaža prozorskih dasaka. Ukanjanje stare građevinske stolarije i zamjena za novu. Proizvodnja i montaža prozora od drveta, plastike, aluminija. Postavljanje materijala za brtvljenje. Rad u radionici. Rukovanje mašinama za obradu drva. Materijal se reže, buši, struže, polira….

Uvjeti:

Znanje njemačkog jezika na komunikacijskoj razini. Radno iskustvo, Vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac ima mogućnost zapošljavanja samo kandidata s EU državljanstvom. Samostalnost u radu, pouzdanost.

Mjesto rada:

Njemačka – Villingen-Schwenningen

Što nudimo:

Zaposlenje po njemačkim uvjetima – Ugovor o radu za stalno- Mjesečna zarada cca 2200 Eura (neto) za cijeli odrađeni mjesec (bez prekovremenog) – Mogućnost dodatne zarade kroz prekovremeni rad – Poslodavac nalazi povoljan smještaj u blizini radnog mjest, trošak smještaja odbija se od plaće – Plaćen godišnji odmor i božićnica – 30 dana godišnjeg odmora – besplatna podrška naših konzultanata u koordijaciji zapošljavanja

Početak rada: odmah

Ako ispunjavate gore navedene uvjete i rado biste se pridružili našem timu, pošaljite nam svoj životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku putem linka za prijavu.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama.


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka