Krovopokrivač m/ž
28/01/2020
Prikaži sve

Radnik u proizvodnji opreme za ventilaciju m/ž

Za potrebe klijenta tražimo odgovornu i motiviranu osobu za rad na poziciji: Radnik u proizvodnji opreme za ventilaciju m/ž

Opis posla:
Proizvodnja opreme za ventilaciju u radionici
Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost

Uvjeti:
NKV, KV, SSS
Vozačka dozvola B kategorije
Brzina, spretnost, organiziranost, spremnost na učenje i timski rad

Vrsta zaposlenja:
Ugovor o radu na određeno (na duži period)

Radno vrijeme:
Ponedjeljak- petak od 07.00-15.00 sati

Mjesto rada:
Lukavec – Donja Lomnica

Plaća: ovisi o znanju, kvalifikacijama  i iskustvu (od 4000 – 6000kn)

Dodatne pogodnosti: plaćen prijevoz

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Radnik u proizvodnji opreme za ventialciju (m/ž) prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka