Automehaničar m/ž
29/05/2019
Frizer m/ž
19/10/2019
Prikaži sve

Čistač m/ž

Za potrebe klijenta tražimo  odgovorne i motiviranje osobe za rad na poziciji: Čistač m/ž

Opis posla: Čišćenje stubišta stambenih zgrada u Dubravi i Sesvetama

Uvjeti:
NKV
Vozačka dozvola B kategorije je prednost
Brzina, organiziranost i pedantnost

Vrsta zaposlenja:
Ugovor o radu na neodređeno uz probni rad

Radno vrijeme:
Ponedjeljak- petak od 07.00-15.00 sati

Mjesto rada: Grad Zagreb (Dubrava i Sesvete)

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Čistač m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka