Radnik na montaži centralnog grijanja i vodovoda m/ž
08/05/2020
Majstor m/ž
08/05/2020
Prikaži sve

Parketar m/ž

Posao u Njemačkoj – za potrebe klijenta tražimo odgovornu i motiviranu osobu za rad na poziciji: Parketar m/ž 

Zbog povećanog opsega poslovanja, za našeg partnera s poslovnicama u cijeloj Njemačkoj, tražimo više osoba (m/ž) za rad na poziciji Parketar

Opis posla:
Polaganje podova: parket, laminat, vinil, PVC

Rad na pripremi poda do konačnog projekta

Uvjeti:
Srednja stručna sprema

Državljanstvo EU ili ubrzo termin za vizu

Znanje njemačkog jezika na A2 razini

Što nudimo:
Ugovor o radu sa njemačkim poslodavcem

Stalni radni odnos

Mjesečna primanja od 2200 do 2500 € (primanja u skladu s kvalifikacijama i radnim iskustvom)

Daljnja usavršavanja i edukacije radnika

Mjesto rada: Mannheim

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Parketar m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka