Cjevar izometričar m/ž
08/05/2019
Parketar m/ž
08/05/2020
Prikaži sve

Radnik na montaži centralnog grijanja i vodovoda m/ž

Posao u Njemačkoj – za potrebe klijenta tražimo odgovornu i motiviranu osobu za rad na poziciji: Radnik na montaži centralnog grijanja i vodovoda m/ž

Zbog povećanog opsega poslovanja, za našeg partnera koji širom Njemačke uspješno posluje od 1891. godine, tražimo više osoba za rad na poziciji Radnik na montaži centralnog grijanja i vodovoda m/ž

Opis posla:
Postavljanje sanitarija

Polaganje cijevi za grijanje

Instalacija radijatora

Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost

Uvjeti:
Srednja stručna sprema

Državljanstvo EU ili ubrzo termin za vizu

Znanje njemačkog jezika na A2 razini

Što nudimo:
Ugovor o radu preko njemačkog poslodavca

Stalni radni odnos

Mjesečna primanja do 2600€ (primanja u skladu s kvalifikacijama i radnim iskustvom)

Daljnja usavršavanja i edukacije radnika

Mjesto rada: Baden-Württemberg

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Radnik na montaži centralnog grijanja i vodovoda m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka