Maler m/ž
20/06/2020
Automehaničar m/ž rad u Njemačkoj
25/07/2020
Prikaži sve

Elektroniker / Mechanotroniker Sondermaschineenbau

Za potrebe njemačkog klijenta tražimo više osoba za rad na poziciji: Mehatroničar m/ž 

Opis posla:

Potrebno je iskustvo rada sa specijalnim (Sondermaschinen) strojevima, poznavanje rada u instaliranju strojeva, pneumatici, elekromehanici i modernoj pogonskoj tehnoligiji.

Uvjeti:

Znanje njemačkog jezika na dobroj komunikacijskoj razini i engleskog na izvrsnoj komunikacijskoj razini. Radno iskustvo, Vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac ima mogućnost zapošljavanja samo kandidata s EU državljanstvom. Samostalnost u radu, pouzdanost.

Mjesto rada:

Njemačka – Allmersbach im Tall

Što nudimo:

Zaposlenje po njemačkim uvjetima – Ugovor o radu za stalno- Mjesečna zarada od 22000 Eura (neto) na više, zavisi od kvalifikacija, za cijeli odrađeni mjesec (bez prekovremenog) – Mogućnost dodatne zarade kroz prekovremeni rad – besplatna podrška naših konzultanata u koordijaciji zapošljavanja

Početak rada: odmah

Ako ispunjavate gore navedene uvjete i rado biste se pridružili našem timu, pošaljite nam svoj životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku putem linka za prijavu.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Radujemo se Vašim prijavama.


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka