Elektroniker / Mechanotroniker Sondermaschineenbau
20/06/2020
Bravar – Zavarivač m/ž
25/07/2020
Prikaži sve

Automehaničar m/ž rad u Njemačkoj

Za potrebe njemačkog klijenta tražimo više osoba za rad na poziciji: Automehaničar m/ž 

Mjesto rada je cijela Njemačka : Singen, Balingen, Tuttlingen, Ludwigsburg, Stuttgart, Heilbronn, Weil am Rhein, Cacknang, Sinsheim, Horb, Sindelfingen, Rheinfelden, Böblingen, Bad Dürrheim,  Calw, Überlingen, Fellbach, Müllheim, Wasdshut-Tiengen….

Kandidati mogu birati u koji od ponuđenih gradova se žele zaposliti. Razgovor za posao će se obaviti preko WhatsUpp-a

Opis posla:

Automehaničarski poslovi

Uvjeti:

Znanje njemačkog jezika nije uvjet. Radno iskustvo ili završena srednja škola za automehaničara. Poslodavac ima mogućnost zapošljavanja samo kandidata s EU državljanstvom. Samostalnost u radu, pouzdanost.

Mjesto rada: cijela Njemačka

Što nudimo:

Zaposlenje po njemačkim uvjetima – Ugovor o radu za stalno – Mjesečna početna plaća 23000 Eura (brutto) na više,  zavisi od kvalifikacija – Mogućnost stručnog usavršavanja, obuke i adekvatni bonusi i pogodnosti za radnike  – besplatna podrška naših konzultanata u koordijaciji zapošljavanja

Početak rada: odmah

Ako ispunjavate gore navedene uvjete i rado biste se pridružili našem timu, pošaljite nam svoj životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku putem linka za prijavu.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Radujemo se Vašim prijavama.


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka