Fasader (m/ž)
26/03/2018
Prikaži sve

Automehaničar (m/ž )

Rok za prijavu: 25.03.2018.

Za potrebe klijenta tražimo odgovornu i motiviranu osobu za rad na poziciji: Automehaničar (m/ž )

Auto kuća specijalizirana za servis i održavanje motornih vozila traži automehaničara. Mjesto rada je Staro Čiče.

Uvjeti:

  • SSS automehaničar
  • Obavezno poznavanje osnove dijagnostike
  • Iskustvo u radu sa ručnim i elektirčnim alatom
  • Timski rad

Stručna sprema: SSS

Vozačka dozvola: Kategorija B

Nudimo:

– rad u dinamičnom timu
– ugodno radno okruženje u kojem se cijeni timski doprinos i proaktivnost
– mogućnost razvoja i napredovanja

Vrsta zaposlenja: Određeno

Rok za prijavu: 01.06.2018.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, ostale prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO  bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju.

 


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.