CNC Tokar / Strojar m/ž
24/08/2018
Mehatroničar m/ž
24/08/2018
Prikaži sve

Električar, Elektroničar m/ž

Za potrebe njemačkog klijenta tražimo više osoba za rad na poziciji: Električar, Elektroničar m/ž

Opis posla:
Čitanje elektro i instalacijskih planova. Instalacija elektrotehnike u staro/novogradnji. Namještanje prekidača, ogranka, utičnica. Montaža rasvjete, zvona, sustava za kontrolu pristupa i portafona, Konfiguracija i upravljanje kompleksnim elektroničkim sistemima. Instalacija alarma i sustava za praćenje, ugradnja telefonskog sustava, TV sustava…

Uvjeti:
Završeno strukovno obrazovanje. Radno iskustvo je poželjno. EU papiri. Osnovno znanje njemačkog jezika. Vozačka dozvola.

Mjesto rada:
Jugozapadni dio Njemačke – Okolica Stuttgarta

Što nudimo:
Mjesečna zarada cca 2100 Eura (neto) za cijeli odrađeni mjesec. Mogućnost dodatne zarade kroz prekovremeni rad. Smještaj je organiziran od strane poslodavca. Osigurana visoko kvalitetna zaštitna odjeća i alat. Plaćeni doprinosi socijalnog i mirovinskog osiguranja preko njemačkog poslodavca.

Početak rada: odmah

Ako ispunjavate gore navedene uvjete i rado biste se pridružili našem timu, pošaljite nam svoj životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku putem linka za prijavu.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka