Električar m/ž
29/12/2018
Elektroinstalater/Električar (m/ž)
02/02/2019
Prikaži sve

CNC Tokar / Strojar (m/ž)

Za potrebe njemačkog klijenta tražimo više osoba za rad na poziciji: CNC Tokar / Strojar (m/ž)

Opis posla:
Rukovanje / priprema CNC – stružnica i glodalica, Rukovanje centrom za središnju obradu, Izmjena alata, Rukovanje sa mjernim sredstvima, Optimiranje procesa, Kontrola i održavanje mjera, Ispravak programa

Uvjeti:
Završeno strukovno obrazovanje.  EU papiri. Osnovno znanje njemačkog jezika. Vozačka dozvola.

Radno vrijeme:
Puno radno vrijeme

Mjesto rada:
Villingen-Schwenningen

Što nudimo:
Mjesečna zarada cca 2000 Eura (neto) za cijeli odrađeni mjesec. Mogućnost dodatne zarade kroz prekovremeni rad. Smještaj je organiziran od strane poslodavca u blizini radnog mjesta. Smještaj plaća radnik. Osigurana visoko kvalitetna zaštitna odjeća i alat. Plaćeni doprinosi socijalnog i mirovinskog osiguranja preko njemačkog poslodavca.

Početak rada: odmah

Molimo kandidate da se NE prijavljuju ukoliko ne znaju raditi posao za koji se prijavljuju.
Molimo kandidate koji ne mogu ići na rad minimalno 6 mjeseci u Njemačku da se ne prijavljuju na oglas
Angažirati možemo samo kandidate sa EU papirima
Kandidati trebaju znati osnove komunikacije na njemačkom jeziku

Ako ispunjavate gore navedene uvjete, pošaljite nam svoj životopis na hrvatskom ili njemačkom jeziku putem linka za prijavu.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka