Autolimar m/ž
07/03/2019
WIG/TIG Zavarivač m/ž
08/05/2019
Prikaži sve

Vozač/ica kamiona C1, E kategorija

Za potrebe češkog klijenta tražimo više odgovornih osoba za rad na poziciji: Vozač/ica kamiona C1, E kategorije

Tvrtka specijalizirana za prijevoz međunarodne špedicije.

Opis posla:
Upravljanje kamionom kategorije C1, E. Međunarodna špedicija, prijevoz i dostava robe teretnim vozilom Slovenija-Španjolska i Hrvatska-Španjolska. Mogućnost zapošljavanja stranih radnika.

Uvjeti:
Srednja stručna sprema

Vrsta zaposlenja:
Na određeno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Vozač/ica kamiona C1, E kategorije prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka