Električar – pomoćni radnik (m/ž)
02/05/2018
Voditelj smjene u proizvodnji (m/ž)
25/05/2018
Prikaži sve

Vozač C+E kategorije (m/ž)

Za potrebe klijenta tražimo odgovorne osobe za rad na poziciji: Vozač C+E kategorije (m/ž)

Tvrtka specijalizirana za djelatnost javnog cestovnog prijevoza putnika i tereta u domaćem i međunarodnom prometu traži više izvršitelja na poziciji Vozač CE kategorije (m/ž)

Opis posla:

  • Transport na relaciji Hrvatska-Austrija i Hrvatska-Italija

Uvjeti:

  • Iskustvo u upravljanju kiperom šleperom
  • Vozačka dozvola: C+E
  • Uvjerenje o nekažnjavanju
  • RH putovnica ili osobna
  • KOD 95

Vrsta zaposlenja:

  • Na određeno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja

Početak rada: 20.06.2018.

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Vozač C+E kategorije (m/ž) prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka