Cjevar izometričar m/ž
08/05/2019
Automehaničar m/ž
29/05/2019
Prikaži sve

Vozač autobusa m/ž

Za potrebe klijenta tražimo odgovornu osobu za rad na poziciji: Vozač autobusa m/ž

Tvrtka specijalizirana za prijevoz putnika i robe u turizmu i trgovini.

Opis posla:

  • Vožnja autobusa na relaciji Split-Zadar-Split

Uvjeti:

  • Srednja stručna sprema
  • Vozačka dozvola D kategorije, KOD 95
  • Poželjno radno iskustvo, ali nije uvjet
  • Mogućnost zapošljavanja stranih radnika
  • Mogućnost zapošljavanja umirovljenika

Vrsta zaposlenja:

  • Na određeno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja

Županija rada:

  • Splitsko-dalmatinska (Split)

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Vozač autobusa (m/ž) prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka