Električar – pomoćni radnik (m/ž)
02/05/2018
Radnik u proizvodnji papirne konfekcije (m/ž)
25/05/2018
Prikaži sve

Voditelj smjene u proizvodnji (m/ž)

Za potrebe klijenta tražimo odgovornu osobu za rad na poziciji: Voditelj smjene u proizvodnji (m/ž)

Tvrtka proizvodi toalet papir, papirnate ručnike, salvete, papirnate medicinske plahte i drugu sličnu robu od najkvalitetnijeg papira.

Opis posla:

Organizacija rada u proizvodnji, rad na strojevima za izradu toaletne konfekcije, pakiranje robe, utovar i istovar robe. Prednost znanje rada na viličaru, ali nije uvjet.

Uvjeti:

Poželjno radno iskustvo od minimalno jedne godine
Vozačka dozvola B kategorije
Brzina, organiziranost, urednost, spremnost na učenje i timski rad

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme-novootvoreni poslovi

Radno vrijeme:

U tri smjene

Mjesto rada:

Velika Gorica

Pogodnosti:

Naknada za prijevoz

Rok prijave: 15.07.2018.
Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Voditelj smjene u proizvodnji (m/ž) prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka