Elektroniker / Mechanotroniker Sondermaschineenbau
20/06/2020
Čistač/ica
26/06/2020
Prikaži sve

Teta čuvalica / Babysitter m/ž

Posao u Švicarskoj- čuvanje djece – Teta čuvalica / Babysitter m/ž

Za obitelj iz Züricha tražimo brižnu,  urednu, strpljivu i marljivu osobu Tetu čuvalicu / Babysitter  m/ž za čuvanje dvoje djece – beba 6 mjeseci i dječak 4 godine. Obitelj živi u stanu u Zürichu i potrebna im je pouzdana osoba na duži period (za početak na 3 mjeseca) koja će se brinuti i čuvati djecu preko tjedna dok su oni na poslu. Radno vrijeme je flexibilno. Vikendi su slobodni.

Hrana, smještaj (u blizini radnog mjesta) i prijevoz su osigurani (plaća ih obitelj)

Od Vas očekujemo: iskustvo u čuvanju djece, strpljivost, urednost. Potrebo je imati EU dokumente.

Nudimo: hrana, prijevoz i smještaj. Plaća 800-900 CHF

Mjesto rada: Zürich -Švicarska

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove Tete čuvalice m/ž  prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka