Autolakirer/Autolimar m/ž
16/02/2019
Autolimar m/ž
07/03/2019
Prikaži sve

Radnik za pomoć pri montaži stakla m/ž

Za potrebe klijenta tražimo dvije (2) odgovorne osobe za rad na poziciji: Radnik za pomoć pri montaži stakla m/ž

Opis posla:
Pomoćni poslovi u montaži stakla. Montiraju se staklene ograde, tuš kabine, obloge zidova, ogledala. Pomoć pri nošenju stakla i sudjelovanje u ugradnji, dodavanje alata, briga o alatu, briga o čistoći nakon obavljene montaže. Najčešće se radi u zatvorenim prostorima.

Uvjeti:
NKV, PKV, SSS
vozačka dozvola B kategorije
Brzina, organiziranost, urednost, spremnost na učenje i timski rad

Vrsta zaposlenja:
Na određeno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak, 08.00-16.00 sati

Mjesto rada:
Zagrebačka županija, po potrebi teren Republike Hrvatske

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Radnik za pomoć pri montaži stakla (m/ž) prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka