Čistač/čistačica
06/06/2018
Prikaži sve

Radnik na stroju za strojni vez – šivač (m/ž)

Za potrebe klijenta tražimo odgovorne osobe za rad na poziciji: Radnik na stroju za strojni vez – šivač (m/ž)

Osnovna djelatnost tvrtke je usluga vezenja na sve vrste tekstila, odjevnih predmeta, kape, torbe, izrada amblema za klubove, izrada zastavica i zastava.

Opis posla:

Rad na stroju za strojni vez, manji opseg poslova vezanih uz šivanje na stroju i ručno pakiranje.

Radi se na vrhunskim i modernim japanskim strojevima proizvođača TAJIMA, te pratećem programu za digitalizaciju PULSE koji je na samom svjetskom vrhu.

Uvjeti:

Radno iskustvo na industrijskom stroju za šivanje poželjno, ali nije uvjet. Od kandidata se očekuje odgovornost i marljivost te dobar vid, brzina, organiziranost, urednost, spremnost na učenje i timski rad.

Vrsta zaposlenja:
Na određeno vrijeme-zamjena za porodiljni, mogućnost stalnog zaposlenja

Radno vrijeme:

Puno radno vrijeme – prijepodne

Mjesto rada:

Velika Gorica

Rok prijave: 30.06.2018.
Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Radnik na stroju za strojni vez – Šivač (m/ž) prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka