Vozač autobusa m/ž
26/09/2018
Čistač/ica
26/10/2018
Prikaži sve

Radnik/ca u proizvodnji parketa

Za potrebe klijenta tražimo više odgovornih osoba za rad na poziciji: Radnik/ca u proizvodnji parketa

Tvornica parketa je obiteljska tvrtka osnovana 2009. godine. Sami počeci prisutnosti u drvnoj industriji kreću od obrta koji je osnovan 2002. godine.

Nizom godina rada, iskustva u drvnoj industriji, širenjem proizvodnje i ulaganjem u suvremenu tehnologiju stvorili su prepoznatljiv proizvod na inozemnom tržištu; masivni hrastovi pod i parket proizveden od hrvatskog hrasta kontroliranog porijekla. Trenutno godišnje proizvode oko 80 000 m2 podova i parketa od toga su 50% uljeni podovi.

Opis posla:

Rad u primarnoj preradi i proizvodnji parketa – poslovi primarne prerade drveta. Poželjno radno iskustvo, ali nije uvjet.

Uvjeti:

Završena osnovna škola. Srednja škola 3 godine. Srednja škola 4 godine.

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja.

Županija rada:

Zagreb i Zagrebačka

Mjesto rada: Kravarsko

Satnica: 25 kn

Početak rada: odmah

Rok prijave: 20.11.2018.

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Radnik/ca u proizvodnji parketa prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka