Vozač autobusa m/ž
26/09/2018
Električar m/ž
29/12/2018
Prikaži sve

Radnik/ca u priozvodnji ventilacijske opreme

Za potrebe klijenta tražimo dvije odgovorne osobe za rad na poziciji: Radnik/ca u proizvodnji ventilacijske opreme

Renomirana tvrtka za proizvodnju i montažu ventilacijske i klima opreme.

Opis posla:

Radi povećanog opsega posla tražimo više izvršitelja sa ili bez radnog iskustva za posao u proizvodnji ventilacijske opreme.

Uvjeti:

Završena osnovna škola. Srednja škola 3 godine. Srednja škola 4 godine.

Poželjno radno iskustvo, ali nije uvjet

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja.

Mjesto rada:

Donja Lomnica-Lukavec

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak, od 07.00 – 15.00 sati

Plaća: početna 4000 kn plus prijevoz

Početak rada:  Odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Radnik/ca u proizvodnji ventilacijske opreme prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka