Osoba za prijem gostiju restorana m/ž
21/01/2020
Pomoćni radnik u kuhinji – pranje suđa m/ž
24/01/2020
Prikaži sve

Pomoćni kuhar – slastičar m/ž

Za potrebe klijenta tražimo odgovornu i motiviranu osobu za rad na poziciji: Pomoćni kuhar – Slastičar m/ž

Za našeg klijenta -Restoran i Cocktail bar u Starom Gradu na Hvaru tražimo osobu za rad na poziciji Pomoćni kuhar – Slastičar m/ž . Restoran i Coctail Bar nalazi se u kući staroj preko 400 godina.  Uslužnost, profesionalnost i ugostiteljstvo, u pravom smislu te riječi glavna su odlika tima

Opis posla: Pomoćni poslovi kod priprema slastica. Od kandidata očekujemo želju za radom, motiviranost.
Potrebno prethodno iskustvo za samostalno pripremanje i izradu slastičarskih proizvoda.

Uvjeti:
SSS, najmanje 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima
Pozornost na detalje
Brzina, organiziranost, pedantnost, spremnost na timski rad

Vrsta zaposlenja:
Sezonski posao – Ugovor o radu na određeno 15.04.2020.-30.09.2020. Osiguran besplatni smještaj i 1 obrok
Plaća:
ovisi o znanju i iskustvu kandidata (7000 – 85000kn – ovisno o periodu, plus bonus)
Mjesto rada: Stari Grad Hvar

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Pomoćni Kuhar / Slastičar m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!
TEMPUS OCTO d.o.o. je tvrtka koja se bavi poslovima posredovanja pri zapošljavnaju, evidentirano u Knjigu evidencije pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem pod rednim brojem 118/19 na temelju rješenja Ministarstva rada i mirovinskog sustava, KLASA: 102-02/19-03/47, URBROJ: 524-04-01-01/5-19-2


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka