Monter vodovoda i grijanja m/ž
26/10/2019
Monteri vodovodnih instalacija i grijanja m/ž
07/11/2019
Prikaži sve

Pomoćni kuhar m/ž

Za potrebe njemačkog klijenta tražimo odgovorne osobe za rad na poziciji: Pomoćni kuhar m/ž

Opis posla:
Pomoćni kuharski poslovi

Uvjeti:
NKV, PKV, SSS
Brzina, organiziranost, urednost, spremnost na učenje i timski rad, EU papiri, iskustvo na istim ili sličnim poslovima minimalno 3 godine

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja

Radno vrijeme:
Dvokratno radno vrijeme

Mjesto rada: Mörfelden-Walldorf

Smještaj osiguran

Početak rada: odmah

Plaća: od 1300€

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Pomoćni kuhar (m/ž) prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka