Polir / Građevinski poslovođa m/ž
13/05/2020
Radnik na postavljanju telefonskih kablova m/ž
20/05/2020
Prikaži sve

Osoba za skrb – pomoć u kući m/ž

Posao u Austriji – Osoba za skrb – pomoć u kući m/ž

Za austrijsku obitelj tražimo vrijednu i marljivu osobu m/ž za pomoć u kući  i brigu o muškoj pokretnoj osobi. Prijava i Ugovor o radu po austrijskim propisima.

Od Vas očekujemo:

Znanje njemačkog jezika na komunikacijskom nivou (minimalno A2)
EU papiri
Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima

Nudimo:

Tjedna isplata, dnevnica 50,00€ netto
Plaćen put
Osiguran smještaj (u kući sa porodicom)

Mjesto rada: Austrija – Purbach

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Osoba za skrb m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.

Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka