Frizer m/ž
19/10/2019
Monteri vodovodnih instalacija i grijanja m/ž
07/11/2019
Prikaži sve

Monter vodovoda i grijanja m/ž

Za potrebe klijenta tražimo odgovornu i motiviranu osobu za rad na poziciji: Samostalni monter vodovoda i grijanja m/ž

Tvrtka koja se već više od 10 godina bavi se završnim radovima unutar stambenih i poslovnih objekata. Fokusirana na instalaterske radove, vodoinstalacije, instalacije centralnog grijanja, ventilacije i kanalizacija. Koristeći nove alate, strojeve i tehnologiju doprinose bržoj i efikasnijoj izvedbi.

Opis posla:

Samostalni majstor – monter vodovoda i grijanja

  • montiranje, postavljanje, kontrola, održavanje, nadzor rada
  • servisiranje sustava za instalacije vodovoda, odvodnje i centralnog grijanja
  • čitanje nacrta, organizacija posla

Radno iskustvo: najmanje 2 godine

Samostalnost u radu, marljivost, volja za učenje

Uvjeti:

KV, VKV, SSS
Vozačka dozvola B kategorije

Vrsta zaposlenja:

Ugovor o radu na određeno uz probni rad

Mogućnost zapošljavanja na neodređeno

Plaća: 

  • od 35,00-50,00kn sat
  • topli obrok na trošak poslodavca

Mjesto rada:

  • Zagrebačka županija
  • teren RH

Početak rada:

  • odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Samostalni monter vodovoda i grijanja m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka