Konobar m/ž
24/01/2020
Radnik u proizvodnji opreme za ventilaciju m/ž
19/03/2020
Prikaži sve

Krovopokrivač m/ž

Za potrebe nizozemskog klijenta tražimo više (10) odgovornih i motiviranih osobe za rad na poziciji: Krovopokrivač m/ž

Tražimo Krovopokrivače m/ž, sa iskustvom na istim ili sličnim poslovia od minimalno 2 godine.

Opis posla: postavljanje bitumenskih traka, 40satni radni tjedan

Uvjeti: SSS, EU papiri, minimalno 2 godine radnog iskustva na tim poslovima, spremnost na rad na objektima visine, fleksibilnost , odgovornost, sposobnost samostalnog rada ali i dobrog funkcioniranja u timu
engleski jezik na komunikacijskom nivou (B1)
VCA / GPI  (sigurnost, zdravlje i okoliš – mogućnost polaganja u Nizozemskoj)
vozačka dozvola B kategorije

Vrsta zaposlenja:
Ugovor o radu na određeno (minimalno 1 godinu)

Plaća: ovisi o iskustvu od €550 – € 650 netto na tjedan
40 satni radni tjedan
Osiguran prijevoz od kuće do posla, ako koristite svoj auto dobijete €0,19 po prijeđenom kilometru

Stanovanje i osiguranje:
stanovanje organizira poslodavac (bungalow, aparmtam ili kuća sa zajedničkom kuhinjom i kupaonom)
troškovi stanovanja ovise o mjestu posla, cca €105 tjedno
Zdravstveno osiguranje cca 25 tjedno

Mjesto rada:
Nizozemska – Amsterdam

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Krovopokrivač  m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!

TEMPUS OCTO d.o.o. je tvrtka koja se bavi poslovima posredovanja pri zapošljavnaju, evidentirano u Knjigu evidencije pravnih i fizičkih osoba koje obavljaju djelatnosti u svezi sa zapošljavanjem pod rednim brojem 118/19 na temelju rješenja Ministarstva rada i mirovinskog sustava, KLASA: 102-02/19-03/47, URBROJ: 524-04-01-01/5-19-2


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka