Čistač m/ž
13/08/2019
Monter vodovoda i grijanja m/ž
26/10/2019
Prikaži sve

Frizer m/ž

Za potrebe klijenta tražimo odgovorne i motivirane osobe za rad na poziciji: Frizer m/ž

Naš klijent je ekskluzivni frizerski salon u Gradu Zagrebu, sa dugogodišnjim iskustvom i klijentelom koja cijeni i poštuje individualni pristup

“Dugogodišnji mnogobrojni klijeti dokaz su dosljednosti kako u strukovnom radu tako i u usvajanju novih trendova u stiliziranju i njezi kose. Ponosno nosimo naziv Master salon”

Za klijenta tražimo 2 osobe:

a) mlade i kreativne frizere m/ž

b) iskusne frizere m/ž

Uvjeti:

završena srednja strukovna škola

kreativnost

praćenje trendova vezanih za kosu

timski rad

dobre socijalne vještine i velika ljubav prema svom zanimanju

Vrsta zaposlenja:
Ugovor o radu sklapa se direktno sa klijentom

Radno vrijeme:
6,50 sati dnevno

Mjesto rada:

Grad Zagreb – zapadni dio

Početak rada: odmah

Krug klijenata nije uvjet za početak rada

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Frizer m/ž  prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka