Radnik/ca u proizvodnji parketa
24/10/2018
Prikaži sve

Čistač/ica

Za potrebe klijenta tražimo više kandidata za radno mjesto: Čistač/čistačica

Opis posla:

Čišćenje stubišta stambenih zgrada na području Grada Zagreba

Uvjeti:

Minimalna stručna sprema: Osnovna škola

Brzina, organiziranost, urednost

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme (na duži period)  mogućnost stalnog zaposlenja

Radno vrijeme:

Puno radno vrijeme (ponedjeljak-petak, 07.00-15.00 sati)

Mjesto rada: Sesvete

Plaća: početna 3500kn

Početak rada: odmah

Rok prijave: 15.11.2018.

Ako ste vedra, ljubazna i komunikativna osoba te smatrate da ispunjavate uvjete i spremni ste prihvatiti izazove koje nosi pozicija Čistač/čistačica prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.