Pomoćni radnik m/ž
26/09/2018
Automehaničar m/ž
26/09/2018
Prikaži sve

Autoelektričar m/ž

Za potrebe klijenta tražimo više odgovornih osoba za rad na poziciji: Autoelektričar m/ž

Tvrtka specijalizirana za prijevoz putnika i robe u turizmu i trgovini.

Opis posla:

Autoelektričarski poslovi u autobusnoj radionici. Održavanje električnih i elektroničkih uređaja i instalacija u autobusu, montiranje i demontiranje rasvjete autobusa i reguliranje paljenja, dijagnosticiranje kvarova. Poželjno radno iskustvo na autoelektričarskim poslovima, ali nije uvjet. Samostalnost u radu.

Uvjeti:
Završena osnovna škola, Srednja škola 3 godine, Srednja škola 4 godine
Vozačka dozvola B kategorije
Brzina, organiziranost, spremnost na učenje i timski rad

Vrsta zaposlenja:

Na određeno vrijeme, mogućnost stalnog zaposlenja

Mogućnost zapošljavanja stranih radnika

Radno vrijeme:

Rad u smjenama

Mjesto rada:

Samobor (2 osobe), Vukovina-Velika Gorica (2 osobe)

Početak rada: odmah

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Autoelektričar (m/ž) prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka