Radnik/ca na montaži opreme za ventilaciju – rad u Danskoj
22/11/2018
Radnik/ca za pomoć pri montaži stakla
17/12/2018
Prikaži sve

Administrator ureda m/ž

Za potrebe klijenta tražimo odgovornu osobu za rad na poziciji: Administrator ureda m/ž

Opis posla:

Vođenje cjelokupnog administrativnog dijela poslovanja, priprema dokumentacije za knjigovodstvo, platni promet i naplata potraživanja, priprema putnih naloga, vođenje blagajne, Excel obrada podataka, izrada raznih tjednih i mjesečnih financijskih i ostalih izvještaja, ostali srodni poslovi po nalogu nadređenih

Uvjeti:

Minimalno obrazovanje SSS

Radno iskustvo: 3-5 godina

Napredno korištenje MS Office aplikacija

Aktivno poznavanje engleskog jezika

Visoka razina pisanog i usmenog izražavanja

Visoka razina profesionalnosti, samostalnosti i odgovornosti

Vozačka dozvola: B kategorija – aktivan vozač

Što nudimo:

Službeni mobitel

Poticajna i prijateljska radna atmosfera

Prilika za profesionalni razvoj

Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme uz mogućnost zaposlenja za stalno

Mjesto rada: Zagreb

Početak rada: Odmah

Plaća: po dogovoru

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak od 08.00-16.00 sati

Rok prijave: 31.12.2018.

Ako ste spremni prihvatiti izazove koje nosi pozicija Administrator ureda m/ž prijavite se slanjem Vašeg životopisa i zamolbe za posao.
Napomena: Samo kandidati užeg izbora bit će kontaktirani, prijave pohranjujemo u TEMPUS OCTO bazu kandidata. Zahvaljujemo na razumijevanju. Radujemo se Vašim prijavama!


Tražitelj usulga, daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o., kao voditelju zbirke osobnih podataka, da njegove osobne podatke može obrađivati u svrhu pružanja informacija o privremenom zapošljavanju.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za uporabu njegovih osobnih podataka kao i podataka o adresama elekroničke pošte u svrhu daljnjeg zapošljavanja te dopušta prosljeđivanje navedenih podataka poduzećima, kao i uporabu pozivnih i komunikacijskih sustava s ljudskim posredovanjem i bez njega, telefaksnih uređaja ili elektroničke pošte.

Tražitelj usluga daje privolu TEMPUS OCTO d.o.o. za pohranom osobnih podataka i po završetku selekcijskog odabira kako bismo Vas, u okviru našeg programa zapošljavanja , uzeli u obzir prilikom potrebe za drugim radnim pozicijama.

Tražitelj usluga potvrđuje da je obaviješten da se radi o dobrovoljnom davanju osobnih podataka te da ima pravo u potpunosti ili djelomično odustati od dane privole i zatražiti prestanjak daljnje obrade njehovih osobnih podataka, pisanim putem ili osobno na adresi sjediša.

Tvrtka